Tonik za lice - pH balancer 100 ml

GLORIA
1.327,50  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
GLORIA

Opis

Sedmomolekularna hijaluronska kiselina – ovaj tonik pored što vraća pH vrednost kože ujedno i vlaži kožu. Blaga kiselost tonika 4,5 neophodna je da se vrati pH vrednost kože, a u sastavu Gloria tonika se našla i mlečna kiselina, izuzetno sigurna kiselina koja vrši blagu eksfolijaciju i ujednačava teksturu kože. Takođe mlečna kiselina se jako dobro pokazala na aknoznoj koži, pa se redovnim korišćenjem sprečavaju upalni procesi te razvoj bakterija i gljivica. Prikladan je za žene i muškarce svih starosnih kategorija.Tonik kao sastavni deo svakodnevne nege lica vrlo je bitan iz više razloga.

Kada se umivamo PH vrednost vode i kože se ne podudaraju zbog čega koristimo tonik koji je PH neutralan ili blago kiseo kako bi doveo kožu u ravnotežu zbog čega ga takođe nazivamo PH balanser.

Nanosi se nakon čišćenja, a pre seruma i kreme kako bi pripremio kožu za sedeće korake rutine. Ako kožu ne pripremimo tonikom ona neće prihvatiti proizvode te može dovesti do suprotnog efekta - začepiti pore i dovesti do akni. Gloria tonik nije fotosenzitivan, blago deluje i ne iritira.

Mlečna kiselina će delovati na pore, blago ih sužavati i ujednačavati teksturu kože, dok će niacinamid jačati barijeru kože te uz ostale sastojke ujednačavati teksturu vaše kože.

Jednostavna aplikacija s pumpicom koja jednolično nanosi tonik na celo lice će učiniti da ovaj proizvod poželite nanositi više puta na dan. Nakon čišćenja lica ravnomerno nanesite na lice i vrat te nastavite s noćnom ili dnevnom rutinom. Tonik nanesite na očišćeno lice nakon penice, a zatim nastavite sa zlatnim serumom i vašom omiljenom Gloria kremom te kremom za područje oko očiju.

Efekti:

Krema postiže bolji efekat zbog pripreme kože tonikom

Omogućava bolju hidrataciju

Pruža prozračnost i svežinu

Reguliše pH vrednost kože, ujednačava ten i tonira kožu

Sastojci:

hijaluronska kiselina


Sastav

Aqua, Glycerol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Honey, Phospholipids, Shingolipids, Hyaluronic Acid, Lavtic Acid, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Panthrnol