Roller za područje oko očiju 15 ml

GLORIA
1.833,72  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
GLORIA

Opis

Krema za područje oko očiju, izrađena je na bazi smilja i hijaluronske kiseline, za nežan i efektan tretman. Zahvaljujući ulju smilja, efikasno deluje na bore, smanjuje tamne krugove ispod očiju, pruža odmorniji i svežiji izgled, poboljšava cirkulaciju, te revitalizira kožu. Krema je mlečne strukture, brzo se upija i razmazuje. Kreirali smo proizvod za sve žene, znajući da je područje oko očiju njihova glavna briga kad se radi o nezi kože.

Prirodna kozmetika Gloria i njen Roller za područje oko očiju idealan je saveznik u borbi protiv tamnih kolutova, sitnih bora i nadutosti. Hijaluronska kiselina vlaži ovo izrazito osjetljivo područje, a krastavcu se pridružuju pšenične klice koje ojačavaju tanku kožu na području oko očiju, pojačavaju cirkulaciju i umanjuju nadutost i tamne kolutove.

Na temeljno očišćeno lice nakon seruma nanesite roller za područje oko očiju kružnim pokretima na celu O zonu područja oko očiju (ispod obrve i ispod očiju, ali izbegavati kontakt sa sluznicom oka), a zatim nanesite omiljenu Gloria kremu za lice.

Uvek hladne kuglice našeg rollera će Vam dati instant efekat smanjena "vrećica" na području oko očiju.

Efekti:
Neguje, smanjuje tamne krugove i sitne bore

Pruža instant efekat smanjena "vrećica" na području oko očiju

Podstiče cirkulaciju

Smanjuje nadutost područja oko očiju
Glavni sastojci:
biljno ulje noćurka

sedmomolekularna hijaluronska kiselina

pšenične klice


Sastav

Aqua, Rosa Rubiginosa Seed Oil, Glycerol, Coco-Caprylate, Cucumis Sativus Juice, Camelia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Juice, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Ahnfeltiopsis Concinna Extract, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hyaluronic Acid, Xanthan Gum