2u1 regenerator i maska za kosu

GLORIA
2.041,40  RSD
troškovi isporuke nisu uključeni
GLORIA

Opis

U jedan proizvod privlačnog dizajna spojili smo masku i regenerator za praktično korišćenje. Maska za kosu popravlja kvalitet kose bogatim sastojcima kao što su murmuru maslac,brokoli i vitamin E te omogućava izgled kao nakon posete frizeru. 2u1 regenerator i maska za jačanje dolazi s neverovatnom negujućom snagom za normalnu ali i oštećenu, suvu i tanku kosu.

Inspirisan spa tretmanima, nastao je proizvod za dubinsku negu koji nežno, ali temeljno oporavlja i hrani kosu zahvaljujući bogatim uljima argana, brokolija i murumuru maslaca.

Dizajniran je za oštećenu i tretiranu kosu kojoj je potrebna snaga i oporavak koji može postići uz prirodne sastojke i hladno prešana ulja visokog kvaliteta.

Jedinstvena tekstura prodire do srži vlasi kako bi obnovila strukturu kose, pomažući vlaknima da povrate snagu i elastičnost uz pomoć prirodnih sastojaka.

Ako imate oštru i gustu kosu masku stavite preko cele dužine, a ako imate tanku samo na vrhove.

Ukoliko ga koristite kao Regenerator za kosu potrebno je da nakon pranja kose na mokru kosu nanesete proizvod, izbegavajući teme i potom isperite vodom.

Ukoliko ga koristite kao Masku za kosu potrebno je da nanesete nakon pranja na celu dužinu kose i teme, kosu zamotate u peškir i ostavite da deluje 20 minuta ili duže, te zatim isperete samo vodom ili još jednom šamponirate pa isperete.

Efekti:

🔵 Neguje oštećenu i tretiranu kosu

🔵 Obnavlja strukturu kose, vraća snagu i elastičnost vlasi

🔵 Može se koristiti i kao maska i kao regenerator

🔵 Oporavlja, hrani i dubinski neguje kosu

🔵 200 ml

Glavni sastojci:

🔵 marula

🔵 brokoli

🔵 vitamin E


Sastav

Aqua, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Lecithin, Sodium Cetearyl Sulfate, Vegetable Oil, Glycerol, Brassica Oleracea Italica Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Caprate